Bli kund / medlem

För att handla produkterna så behöver du bli medlem, det är exakt samma som att var kund hos någon annan hemsida. Du binder dig inte till något utan kan köpa produkterna du önskar, i den takt du önskar. 

Skillnaden är att som medlem så får du den allra bästa pris... Det enda som du behöver göra är att ange Elisabet eller Damiens medlems nummer när du registrerar dig. Tycker du det är lite "krångligt", vi hjälper dig hjärna.

Väl inloggad som medlem kommer du ha tillgång till alla priser & alla produkter.

När du bli medlem genom oss, så får du också tillgång till "oss", vi har använd eteriska oljor länge och är passionerade vilket resulterat i att vi har en stor kunskap om hur du kan använda dessa oljor. Du får som medlem möjlighet att kostnadsfritt få rådgivning om vilka produkter som kan vara intressant för just dig. Det stannar inte här... du får även tillgång till grupp där du får recept, tips och en gemenskap kring användandet av eteriska oljor och andra berikade produkter.

Så tveka inte att kontakta oss för att veta mer, för att få hjälp att skapa ditt konto eller följ länken nedan om du är redo :

Elisabet som sponsor : klicka här

Damien som sponsor : klicka här