Seed to Seal

Seed to Seal är Young Livings egen standard som skapades för att återspegla en kvalitet som sträcker sig betydligt längre än "ekologisk odling" till exempel. Läs lite kort om detta här, och följ länken längre ner om du vill veta mer.

Inköp

Inte alla eteriska oljor är likadana. Young Living kommer aldrig medvetet att kompromissa genom att tillsätta syntetiska material, föroreningar eller billiga fyllnadsmedel, eller genom att använda oetiska produktionsprocesser.

Vetenskap

Vetenskap är grundstenen i det vi gör på Young Living. Våra utbildade vetenskapsmän och -kvinnor använder de allra senaste metoderna för att både utveckla nya produkter och säkerställa kvaliteten på alla produkter vi har. Teamet på D. Gary Young Research Institute och vårt kvalitetsteam arbetar i toppmoderna laboratorium med den mest avancerade utrustning som finns tillgänglig.

Kvalitetsstandarder

Vi driver företaget på ett ansvarsfullt sätt genom att odla växter med hållbarhet i åtanke, stötta lokala samhällen och följa lagen när det gäller både miljöpåverkan och annat. Genom vårt globala efterlevnadsprogram ser vi till att Young Living erbjuder rena produkter som du kan vara säker på bidrar till en bättre värld.

Kvalitet

Du ser att kvalitet är väldigt viktigt, snart kommer du även här kunna se en liten föredrag angående just kvalitet, varför är det viktigt, och just varför vi har valt sedan 13 år tillbaka att använda Young Livings produkter. Vill du läsa mer så följ länken nedan eller kontakta oss.

Läs mer