Dem doftar gott

En av dem mest självklara sätt att använda eteriska olja är just som doft. Men varför använda eteriska oljor istället för syntetiska dofter? Syntetiska dofter är kända för att kunna orsaka astma och andra luftvägs obehag. Naturliga dofter luktar lika gott, du kan skapa dina egna dofter och njuta av naturlig god stämning i rummet eller som parfym.

Påverkar känslor och tankar

Kvalitativa eteriska oljor innehåller olika beståndsdelar som bevisats kunna påverka våra sinnesstämning och pga. av det även känslor och tankar. Det är inget märkligt att förnimma en känsla, ett minne när man känner in igen någon speciell doft. På samma sätt så påverkar naturliga dofter vårt sinne, vilket man kan använda för att främja en skön stämning och livsstil.

Använd som hudvård

Egentligen en av de äldsta dokumenterad sätt att använda eteriska oljor är att att använda dem som kosmetiska produkter som man applicera på huden för att uppnå olika ändamål. Denna sätt att använda eteriska oljor kan man spåra ända tillbaka till Egypten för ca 3000 år sen. Du kan enkelt hitta litteratur kring detta, men glöm inte att kvalitet på det du använder på huden är lika viktigt än det du äter.

Använd i maten

Young Living har lanserat för flera år sen en speciell linje av eteriska oljor som är godkända som kosttillskott. Leta hos Young Living efter just dessa vita flaskor då alla eteriska oljor går inte att förtära. Skapa en smoothie, använd i bakning, vill du få mer information, recept och tips, så kontakta oss.

Andra berikade produkter

Eteriska oljor går såklart att kombinera med andra nyttiga och användbara produkter och på så sätt få det bästa av två produkter tillsammans. Young Living har skapat olika berikade produktlinje så som kosttillskott, vitaminer, tvätt & rengöringsmedel, hudvård, smink, CBD produkter samt den erkända Ningxia Red Drycken. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss i formulär nedan.