Soul Curiosity sommar Retreat
9 - 12 Juli 2019

Sommar Retreat "Intimacy or In to Me I See"

* 9 juli - 12 juli 2019 *

Hur kan sommaren bli mer varm och närande för kropp och själ, än att Du kan närvara på detta sommar retreat i den härliga skogen i Simonstorp Åby. På denna plats finner du långa promenadstråk till gömda badplatser och egentid bland. Naturens läkande energier. Ta en lång promenad och möt devorna, älvorna och alla djuren och tillåt dig insupa all den läkande kraft som du omges utav.

Du kommer att bo ihop med andra och stärka dig själv i mötet med dem samt i mötet med dig själv och den reflektion du ser i den andres ögon. Ögonen är själens spegel och under retreatet så möts vi alla med ett öppet hjärta och möter djupet i oss och i andra. Det finns även tid för egen reflektion och möjlighet för dig att krypa upp i en hängmatta och smälta alla intryck.

Varje dag får du gå igenom olika workshops, och även kunna njuta av kroppsmassage, healing, lekar, kanot och äventyr ut på sjön när egentid står på schemat.

Axplock ur programmet:

♥ Heart opening ceremony

♥ Merkurius Retrograd

♥ Intimacy / möt dig själv genom andra

♥ Energifrigörande Dans

♥ Meditationer

♥ Healing cirkel

♥ Tillit

Eldcirkel och kraften i eldelementet

Tiderna för healing, massage, helande samtal erbjuds under egentiden på eftermiddagarna och du kan förboka tider redan nu, annars kan det finnas risk att tiderna försvinner om vi blir många deltagare.

Den goda maten vi kommer att äta tillagas med kärlek och omsorg, det blir mestadels vegetarisk kost och vegan, mjölk, ägg fritt. Allt för att hjälpa kroppen återställa sig och påbörja ett inre helande och renande. (Meddela oss via anmälnings dokumentet om du har någon specifik allergi som vi bör ta hänsyn till.)

Varje kväll samlas vi vid elden och delar med oss vad vi har upplevt och vad vi kan uppfylla oss med i tacksamhet, så delar vi med oss av den värme och transformation eldelementet har att ge för att ge kraft åt nästa dag.

Boka din plats idag och bered dig på en underbar gemenskap och återfinnandet av din egen inre kraft, den du är innerst inne, och mötet med andra som speglar ditt bästa Jag.

Upplev den förlösande kraften i känslorna, Utforska nuet och dess skönhet, Frigörande dans och Rörelse, Morgon Meditation och Yoga, Healing medveten massage, En Kulinarisk resa för smak och kropp, Förståelse av Merkurius Retrograd, Tipspromenad / Promenadslinga runt gården.

4 Heldagar från tisdag till fredag.

Plats : Simonstorp / Östergötland

Närhet till bad.

Boende i fräscha flerbäddsrum {2 / 4 / 8}

Kanot möjligt att nyttja / bada / badplats

Pris : från 2500 kr (inkl mat och boende)

Medtag sängkläder, handdukar och sköna mjuka kläder, badkläder.

Kläder efter väder men vi har beställt sol och perfekt väder! ;) ♥

Vi syns och njuter ihop i Juli!!!

Vill du ha mer information så kontakta oss gärna via kontaktformulär nedan.