Reiki steg 1

Denna kurs är för dig som vill få hjälp att ta itu med energimässiga obalanser, mentalt/emotionellt och kroppsligt. För att skapa mer avslappning och kunna stressa ner och få ett lugnare tempo. Du får lära dig enkla verktyg till avslappning och självläkning samt som du återkopplar dig till den universella livskraften och allt som du Är.

Kursen är lika mycket personlig utveckling och för självhjälp, som anpassad för dig som arbetar professionellt som terapeut eller med kroppsbehandlingar.

Reiki är klassat som Friskvård!

Läs mer om Reiki 1 kursen

Reiki steg 2

Detta är en fortsättning för dig som utbildat dig i steg 1. Processen att läka ur och nå djupare in under ingrodda livsmönster och trauman fördjupas och du lär dig nya verktyg att möta detta med. Hur kan du stärka mål med hjälp av Reiki och hjälpa andra och även dig själv med att bli fri från tex; sockersug, cigaretter, negativa mentala mönster? Få djupare förståelse bakom begreppet tid och lär dig sudda ut den gränsen för att kunna använda Reiki till det förflutna likväl som till det framtida.

Det och mycket mer består denna kurs utav! 

För Dig som vill ta steget vidare och öka din kunskap och teknik.

Läs mer om Reiki 2 kursen

Reiki 3 Avancerad Reiki Teknik

Under denna kurs får du tillgång till det kraftfulla verktyget andlig kirurgi. Det ger dig möjligheten att hjälpa din klient, eller dig själv, att befria kroppen från låsta blockeringar och energistörningar som inte förbättras av upprepade sessioner.

Du får lära dig att skapa ett helande kristallnät som kan användas för ett kraftfullare helande, och kursen ger Dig möjlighet att arbeta djupare med Reikin och att på så vis kunna erbjuda ett djupare helande hos klienterna och även hos dig själv.  

Reiki är lika mycket en personligt utvecklande kurs som behandlingsverktyg. 

Steg 3 Avancerad Reiki Teknik är sista steget i utbildningen inom kroppsbehandling.

Läs mer om Reiki 3 ART kursen

Reiki Master Teacher

Är det dags att ta steget och lära ut detta till andra? Vill du se mer av detta fantastiska verktyg för personlig/andlig utveckling spridas vidare? Då är detta steget det du tar efter flertalet genomförda behandlingar och egen noterade dokumentationer från klienter och en trygghet i att använda Reiki.

Steget att bli lärare erbjuder jag personer att ta och samtidigt i utbildningen så går personen vid min sida och lär sig lära ut genom flera upprepade grundkurser. Detta för att få en stabil grund att stå på som nybliven lärare.  

“Låt Reikin vara en väg att vandra på, din väg att vandra.”

Läs mer om Reiki 3 Master kursen