Reiki 2 - Lär dig läka bortom tid och rum

Vill du fördjupa dig inom reikin, och ta det ett steg längre och förstärka energin i dina händer?

I fortsättnings kursen ökar du dina energier samt kunskapen om reiki.  Du lär dig att hela utom tid och rum och lär dig att sända denna underbara energi på distans till djur, människor. Du lär dig 2 nya symboler och dess energier, för att läka/rensa känslomässiga blockeringar och hur du rensar rum från negativa energier, skapar en box som du kan programera att sända reiki till oavbrutet osv.

Distanshealingen är väldigt bra att kunna, och roligt att lära sig. Du kan skicka healing till dig själv och andra. Både i nutid, dåtid och framtiden. I kursen lär du dig en enkel och kraftfull teknik.

Du lär dig en distanssymbol som du skapar kontakt med över tid och avstånd. Du kan använda den på många olika sätt. Du kan skicka till människor, djur, händelser, mål och drömmar, framtiden och det förflutna mm. Vill du läka ett tidigare liv så kan du med fördel använda dig av denna teknik för att sända ljus och helande till det som skedde. "Detta hjälper då vi lever i dessa tider samtidigt". 

Med hjälp utav den andra symbolen som du får tillgång till, så kan du skapa harmoni samt som den hjälper till att lösa upp blockerad energi. Detta fungerar i alla lager, kroppsligt, själsligt, auran. Den skapar harmoni mellan kropp, själ, och tanke. Denna symbol hjälper även till att stabilisera och rena, samt hjälper dig att bearbeta sorg. En väldigt bra och förlösande energisymbol. 

I kursen kommer du få göra olika övningar, meditationer, skapa en helande box och stärka dina mål. Arbeta med att ladda stenar/kristaller och skapa en Reikipåse att bära. Du får ge och ta emot en distansbehandling och mycket mer för att stärka kunskaperna i Reiki. 

I Reiki 2 så förstärker du din healingenergi från Reiki 1.  Du ska självklart ha gått Reiki 1 för att kunna gå Reiki 2. 

Du får 20% rabatt på stenar och spetsar som du köper under kursens gång. 

Kostnad: 3000kr

I priset ingår: Manual, Diplom, Reikibok, 1 sten och uppföljning via återträff (om möjligt)

Tid: 10:00 - 18.00

Lärare: reikimaster Elisabet Isaksen

Anmäl dig genom att kontakta Elisabet (längst ner i kontaktrutan)