Regndroppsmassage behandling

Regndroppsmassage är en mjuk och skön behandling som agerar genom verkan av olika terapeutiska Eteriska oljor. Regndroppsmassage utförs genom att kombinera lätt beröring och applikation av oljor lätt massage beröring.Man applicerar dessa oljor i en speciell ordning under fotsulorna samt längst ryggraden.

Denna behandling stärker Immunförsvaret och hjälper dessutom att slappna av i muskler och leder. Behandling hjälper också genom dofterna som sprids när man utför regndroppsmassage och på sås ätt skänker lugn i sinnet. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen

Denna behandlingsform lämpar sig även mycket bra för problem med stela/värk i axlar och nacke, akut ryggskott, samt att höja immunförsvaret och få mer energi. 

Regndroppstekniken baseras på idén att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Dessa patologiska besvär orsakar inflammation vilket i sin tur gör att ryggraden förvrids och vanställs. 

Höj ditt immunförsvar och få mer energi med en av USA:s mest uppskattade SPA-behandling: 

Så här går det till: 

De 9 eteriska oljorna som valts ut för denna teknik har en stärkande effekt på immunförsvaret. Regndroppstekniken är en mycket välgörande behandlingsform, och den kan hjälpa vid oro och stress, och med sina terapeutiska oljor så kan känslomässig läkning ske.  Oljorna är ekologiska och är mycket varsamt framställda, så att växternas läkande beståndsdelar består efter framställningen utav dem. De går igenom kontroller och granskas så att det är top kvalitét på oljorna och inga syntetiska oljor. Oljorna går in i kroppen på några sekunder eller minuter. Resultaten kan vara i timmar, dagar eller till och med år, beroende på varje enskild kropp och dess syra/bas-balans. 

Kontakta Damien & Elisabet för mer information (längst ner i kontaktrutan)

Regndroppsmassage 75 min

Pris : 888 kr

Paket pris

Finns möjlighet till paketpris, kontakta oss