Regndroppsmassage Kurs

Denna kurs är för dig som redan arbetar med kroppsbehandlingar eller för dig som vill lära dig en härlig och mycket mjuk behandlingsform som ger effekt direkt.

Med lätta strykningar/massage och Vita Flex så arbetar du in olika eteriska oljor, från Young Living och som alla har en egenskap och verkan, in på olika punkter på fötter och rygg.

Denna behandlingsform lämpar sig även mycket bra för problem med stela / värk i axlar och nacke, akut ryggskott, samt att höja immunförsvaret och få mer energi. 

Regndroppstekniken baseras på idén att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Dessa patologiska besvär orsakar inflammation vilket i sin tur gör att ryggraden förvrids och vanställs. 

Höj ditt immunförsvar och få mer energi med en av USA:s mest uppskattade SPA-behandling. 

Så här går det till: 

De 9 eteriska oljorna som valts ut för denna teknik har en stärkande effekt på immunförsvaret. Regndroppstekniken är en mycket välgörande behandlingsform, och den kan hjälpa vid oro och stress, och med sina terapeutiska oljor så kan känslomässig läkning ske.

Oljorna är ekologiska och är mycket varsamt framställda, så att växternas läkande beståndsdelar består efter framställningen utav dem. De går igenom kontroller och granskas så att det är top kvalitét på oljorna och inga syntetiska oljor.

Oljorna går in i kroppen på några sekunder eller minuter. Resultaten kan vara i timmar, dagar eller till och med år, beroende på varje enskild kropp och dess syra/bas-balans.

Ni kan självklart köpa/förbeställa oljor av oss, meddela detta vid bokningen så får du kontaktuppgifter. 

Annars kan ni köpa och få det hemskickat efter kursen och få hjälp på plats.  

Använd värvning/sponsor nummer 144544 vid registrering och medlemskap. 

Du kan ge dig själv denna behandling så tveka inte att ta den. 

Kursledare : Damien & Elisabet 

Kostnad: 1500kr exklusive oljorna.  

Tid: 10:00 - 18.00 

Anmäl dig genom att kontakta Damien & Elisabet (längst ner i kontaktrutan)

Regndroppsmassage kurs : 17 februari