Soul Curiosity Sommar Retreat

"Inner knowing"

* 5 – 8 Augusti 2022 *

Hur kan sommaren bli mer varm och närande för kropp och själ, än att Du kan närvara på detta sommar retreat i den härliga skogen i Simonstorp / Åby. På denna plats finner du långa promenadstråk till gömda badplatser och egen tid bland naturens läkande energier. Ta en lång promenad och möt devorna, älvorna och alla djuren och tillåt dig insupa all den läkande kraft som du omges utav.

Du kommer att bo ihop med andra och stärka dig själv i mötet med dem samt i mötet med dig själv och den reflektion du ser i den andres ögon. Ögonen är själens spegel och under retreaten så möts vi alla med ett öppet hjärta och möter djupet i oss och i andra.

Det finns även tid för egen reflektion och möjlighet för dig att hitta ditt ställe och smälta alla intryck. Varje dag erbjuds du att gå workshops med olika tema (se nedan). Du kan även använda tiden fritt till lekar, åka kanot, måla eller njut av egen tid.

Axplock ur programmet:

"Heart opening ceremony, "Frigörande danskväll", "Reiki Movements", "Skåda livet - observation & acceptans",  "Emotionell intelligence & eteriska oljor", "Lekfulla lekar, utforska din intuition", "Frigörande danskväll", "Avslut vid elden, trumma", "Planerad utflykt i skogsmiljö", "Medveten beröring", Healing cirkel & tacksamhet", "Frigörande danskväll"

Den goda maten vi kommer att äta tillagas med kärlek och omsorg, det blir mestadels vegetarisk kost. Allt för att hjälpa kroppen återställa sig och påbörja ett inre helande och renande. (Meddela oss via anmälnings dokumentet om du har någon specifik allergi som vi bör ta hänsyn till.)

Varje kväll samlas vi vid elden och reflekterar kring vad vi har upplevt eller annat ämne som dyker upp och vad vi kan uppfylla oss med i tacksamhet, så delar vi med oss av den värme och transformation eld elementet har att ge för att ge kraft åt nästa dag.

Boka din plats idag och bered dig på en underbar gemenskap och återfinnandet av din egen inre kraft, den du är innerst inne, och mötet med andra som speglar ditt bästa Jag.

4 dagar från fredag till måndag.

Plats : Simonstorp / Östergötland, Närhet till bad.

Boende i fräscha flerbäddsrum {2 / 4 / 8}

Kanot möjligt att nyttja / bada / badplats

Pris : 2500 kr (inkl mat och boende)

Medtag sängkläder, handdukar och sköna mjuka kläder, badkläder.

Kläder efter väder men vi har beställt sol och perfekt väder!

Vi syns och njuter ihop i Augusti!!!

Mer info och anmälan : kontakta Elisabet eller Damien


Har du frågor eller vill anmäla dig till sommarens retreat så tack kontakt med oss enkelt via kontakt formulär nedan :