Munay-Ki - En väg till högre Medvetenhet

Älskar du att utvecklas på ett personligt och andligt sätt, Att höja medvetenhet kring dig själv och omvärlden och bli friare för varje ny tanke du upplever? Vill du vara med i detta och utvecklas ihop med moder jord, utveckla din kropp och uppgradera ditt dna? Genomgå en transformation på flera nivåer? 

Du är då välkommen att gå denna helgkurs med oss. 

Den är under 2 dagar och har tre olika delar som den är upplagd på och genom dessa delar så går du igenom olika energiupphöjande och stärkande energiöverföringar.  Dessa överföringar kommer att kunna hjälpa dig utvecklas på ett helt nytt sätt, och du fortsätter sedan efter kursen att utvecklas på egen hand, samt erbjuds att komma på återträffar om möjligt. Efter du har tagit kursen kan du välja att även lära ut det till andra när du känner dig mogen, du får både manual på paper samt länk till pdf för nedladning. 

Du kan köpa diverse energiverktyg på plats såsom pi-stenar, rökelsefjäder, kristallhalsband m.fl. 

Nyfiken på vad detta är för kurs? 

Munay Ki är de nio initieringsriterna till den schamanska medicinvägen. Munay betyder "jag älskar dig" eller "var den du är" på Quechua, Inka-indianernas ursprungsspråk.  Du får även Ñustas, den feminina välsignelsen. Munay-Ki är nio portaler som helar oss och förvandlar vårt mänskliga energifält och oss till homo luminous, de gamla Inka profetiorna talar om att en ny typ av människa uppstår på jorden - en människa som lever fri från rädsla och befinner sig i sin änglalika natur. Munay-Ki är koden för den nya människan och koden ges vidare i form av de nio energiöverföringarna. 

Nu uppgraderat till 11 överföringar för ditt helande!

Munay-Ki hjälper dig att få en ny kropp, en kropp som åldras, helas och dör annorlunda, en kropp som inte längre påverkas av våra gener, förfäder eller karma. Vi kan genom observation förändra våra kroppar på kvantnivå och detta speglas ut via cellerna. Vårat DNA är likt antenner som tar in omgivningens information och gör den till fysisk manifestering. 

Munay-Ki är de nio initieringsriterna som leder till att du blir en person med visdom och kraft som har accepterat att bli en förvaltare över hela skapelsen. De nio riterna är vanliga inom alla shamanska traditioner, även om de uttrycks i olika former och stilar i olika kulturer. Den feminina välsignelsen Ñustas. Nu har vi även uppgraderat kursen med den helande och stärkande 13e riten Wombs rite och Heart connection. 

Varmt välkommen att deltaga! 

I Munay, Elisabet & Damien 

Kostnad : 1500 kr inkl manual / Pi sten.

Max 6 platser under denna kurs

Kursledare : Damien & Elisabet

Tid: 10:00 - 18.00 ( 2 helgdagar)

Anmäl dig genom att kontakta Damien & Elisabet (längst ner i kontaktrutan)