Soul Curiosity Höst Retreat
"Life Celebration"

Vi på Soul Curiosity erbjuder en spännande Retreat helg där du bjuds in för att fira livet

Låt Eldens Element vara din följeslagare under detta retreat, dansa, rör dig likt flammornas fria och kraftfulla virvlande energier.
Fira att du är den Du är, att du har kommit så långt och klarat av alla hinder i ditt liv, låt Eldens transformerande egenskap hjälpa dig att skala bort allt det negativa i ditt liv och låt Dig fyllas av Kraft, Nyfikenhet, Liv och Nyskapande. 

Livet är likt en oändlig Dans, inspirerad av dem 4 Elementen, Eld, Vatten, Luft, Jord och där du är det 5e Elementet som upplever alla dessa i olika grad. 

Nu under September vill vi fira Elden och Vattnet i dig, och transformera allt det gamla för att lämna plats åt det nya spirande. Vattnets Element visar dig livets Flöde, att inget motstånd är för stort för oss att ta oss igenom. Vattnet hittar alltid ett sätt att Flöda Fritt, bortom begränsningar.

Fyll din mun med livets nektar, och låt det sippra ut till alla områden i ditt liv, bara vet att denna nektar kan du andas in i allt och uppleva en djupare kraft. 

Du kommer kunna ta del av detta under helgens magiska och lekfulla:


Eld Elementet

~ Dansa, Kundalinienergin, FenixTransformation m.m~

Vatten Elementet

~ Acceptans, Flödet, Känslighet, Rening/helande m.m ~

Luft Elementet

~ Tankar, Visioner, Mentala mönster m.m ~

Jord Elementet

~ Kroppen, Njutning, Grunderna, Myllan att växa i m.m ~

Med fokus på Elden och Vattnet, (Luft och Jord kommer vara temat för vårens Retreat, år 2020.)

Du kommer uppleva detta genom olika övningar, meditationer, frigörande dans, lekfull närhet och att förflytta energier.
Det är en upplevesebaserad helg som väcker upp din nyfikenhet, får dig att se mer av Dig, låter dig landa i dina energier, Öppna hjärtat och vara en del av den gemenskap som byggs upp under helgen.

Denna spännande helg erbjuder dig en plats att få öppna dig på ett tryggt och säkert sätt tack vare Damien och Elisabet, dessa två tvillingsjälar med hjärtat på rätt plats, som skapar ett Sacred Space för dig där du kan utforska, observera och utveckla dig själv. Du deltar såklart på precis det du vill men allt ingår i priset. 

Damien Blanchard arbetar som M.E.L.T.A terapeut på Soul Curiosity, en terapisort som han har utvecklat genom olika kurser, studier och den personliga utveckling som han själv genomgått sedan flera år tillbaka. Damien erbjuder privata sessioner och kurser samt föreläser om olika ämnen kring personlig utveckling såsom känslornas kraft, acceptans med mera. Damien är väldigt känslig, närvarande, öppen och stödjande i mötet med andra. 

Elisabet Isaksen står bakom Soul Curiosity som startade 2008, och sedan dess har hon erbjudit kurser i personlig utveckling och olika healingtekniker. Elisabet erbjuder även kurser inom Reiki, Munay ki, regndroppsterapi med flera. Tekniker som hon också erbjuder till privatpersoner genom sessioner. Elisabet är pedagogisk, öppen och har en stor humor som hon färgar sina kurser och andra evenemang med. 

Kursen hålls på Skeppsudden utanför Norrköping (mittemot Kolmården Djurpark) 

Skeppsudden är en sekelskiftesgård med anor från 1700-talet. Kursgården ligger vid Bråvikens södra strand, mitt emot Kolmårdens djurpark, 2 mil från Norrköping och 15 mil söder om Stockholm. Det natursköna och ostörda läget ger utrymme för både stillhet och utlevelse. 

Skeppsudden skänker dig 28 tunnland av naturupplevelse. Här finns skogar, ängar, klippor och en kilometerlång strand, samt en ljuvlig äppel- och körsbärsdal. Naturen växer vild och odlad i en harmonisk samklang fylld av ekar, bokar, lindar, kastanjer och silvergranar. 

Genom området ringlar Via Amorosa – Kärleksstigen, att vandra med en ny eller gammal vän. I körsbärsdalen finns en vacker vinterbonad samisk kåta. Vid stranden finner du även Skeppsuddens egna brygga och en åttakantig vedeldad bastu med panoramafönster med en fantastisk utsikt ut över Bråviken.

hitta till Skeppsudden : www.skeppsudden.com/hitta-hit.html 

Tider : 

Fredag 27 september - Söndag 29 september 

Ankomst från 17:00 - Avslut 16:00

PRISER OCH ANMÄLAN 

Själslig investering : 

1700 kr Boka tidigt pris (innan : 31/07) 

2000 kr Normal pris (Från : 01/08)

Boendemöjligheter: 

1500kr - Flerbäddsrum

1800kr - Dubbelrum

2100kr - Enkelrum

Är ekonomi ett hinder? Vi hjälper dig gärna med delbetalning eller avbetalning som kan ordnas via Fortus Finans (kontakta oss för mer info) 

Anmäl dig via biljett länken :  

Hitta evenemanget på facebook

För mer info kontakta oss :  

Använd formuläret nedan
Vänligen
Damien & Elisabet 

Soul Curiosity