Känslornas Förunderliga värld

“En väg till högre insikt om dig själv och din livsväg” 

En föreläsning om känslornas kraft, ett alternativ sätt att se just på känslor och vad dem kan förmedla... 

Finns det verkligen negativa och positiva känslor? Kan rädsla hjälpa dig på din livsväg? Behöver vi lämna vår komfortzon för att utvecklas? Hur kan vi egentligen utvecklas genom känslorna? Detta och mycket mer kommer vi diskutera under föreläsningen som Damien tagit fram med grund i Sessionerna som han erbjuder, hans egen livsväg och kunskap han samlat på vägen. En expertis i Känslornas värld. Föreläsningen tar ca 2 timmar och därefter så tar vi tid för era egna frågor och funderingar. 

En Föreläsning anpassad just för dig och unik i sitt slag.

Pris för föreläsningen : 150 kr (via förening : se föreningens pris)

Om Damien

Jag är personligen en väldigt känslig person som arbetar just med känslornas kraft då detta ligger väldigt nära hjärtat för mig och är en så pass stor del utav min egen livserfarenhet. Jag har samlat ihop information och erfarenhet både genom kurs, studerande, samt egen praktisering i mitt eget liv.

I dem EnergiFrigörande Sessionerna (Therapycoaching) arbetar Damien med att erbjuda hjälp till dig att arbeta med medvetenhet kring olika situationer, känslor, mönster och hjälper dig att bli varse om förändringarna som krävs för att kunna bli fri från dem hinder som Du upplever. Allt detta sker genom genom Therapycoaching samt transformation och kraftfull kärlek.

Jag älskar just att kunna bidra med pusselbiten som behövs för andra att fullfölja sin livsväg.