Emotionell Intelligence Session

Känner du igen dig i dessa situationer?

*     Jag har svårt med mina känslor

*     Jag känner alla andras känslor och vill inte längre detta

*    Jag fastnar i tankegångar och destruktiva tankar

*    Jag har upplevt traumatiska situation som lämnat spår

*   Jag upplever stress och ångest och vill ändra detta

*   Jag vet inte vem jag är, eller vad jag tycker längre

*    Jag vill hitta mig själv

Kunskap om hur man hanterar känslor, tankar & emotioner är inget man vanligtvis får med sig i livet, men nu kan du få möjlighet att ändra på detta.

Tillsammans under en eller flera sessioner så arbetar vi för att släppa det som inte gagnar dig längre. Efter sessionen får du enkla övningar, eller tankar att ta med dig för att kunna fortsätta din förändringsresa. Sessionerna sker vanligtvis på så sätt att vi tillsammans identifierar det du behöver arbeta med, reflekterar kring detta samt upptäcker alternativ sätt att hantera detta intellektuellt. Sessionen avslutas med att du får ”prova på” eller uppleva det vi diskuterat om för att få en djupare förståelse som håller i tiden.

En session är en förändrande process där healing kan ske samtidigt som en medvetandehöjning tillåts för att göra en långsiktig förändring. En process där du är inblandad i din egen utveckling och får uppleva skillnaderna för att kunna fortsätta med dem när du kommer hem igen efter sessionen.

Damien arbetar med ett öppet hjärta på ett personligt sätt där dina behov och funderingar är i fokus. Han arbetar på ett intuitivt sätt med dem olika tekniker som han är utbildad inom samt blandar med sin egen livserfarenhet, för ditt Bästa. Damien är utbildad bland annat inom coaching, stress & trauma-modellen för beroendebehandling, reiki, medveten massage och instant transformation.

Kontakta Damien för mer informationKontakta Damien för mer information (längst ner i kontaktrutan)

Paket Pris

Möjlighet till olika paket pris med olika kombination finns, kontakta oss.