Energifrigörande Session

Har du stannat i din personliga utveckling och önskar lösa dem hinder/mönster som håller dig tillbaka?

Har du olika återkommande smärtor, känslomönster som du känner igen eller tankar som gör sig påminda hela tiden?

Tillsammans under en session så arbetar vi för att släppa det som inte gagnar dig längre, med hjälp av vägledning/coachning, intuitiv healing och transformation.

Damien arbetar med ett öppet hjärta på ett personligt sätt där dina behov och funderingar är i fokus. Han arbetar på ett intuitivt sätt med dem olika tekniker som han är utbildad inom samt blandar med sin egen livserfarenhet, för ditt Bästa.

Hur går en Session till :

En Energifrigörande session är något speciellt som jag har tagit fram med grund i dem olika kurs och utbildningar jag har gått, min personliga livserfarenhet samt mycket intuition.

Under en Energifrigörande session kan vi arbeta med känslor som man inte lyckas bli av med, tankegångar som är påfrestande och som man har svårt att ändra eller också någon form av fysisk smärta som är återkommande och som finns utan väldigt synlig anledning…

Under en sån session så använder jag mig av transformation för att arbeta med dem omedvetna processer som går emot din högre vilja… jag använder mig av en intuitiv coaching som går på att ta fram din själs information samt få en förståelse bakom alla val som du tar i livet.

En session är en förändrande process där healing kan ske samtidigt som en medvetandehöjning tillåts för att göra en långsiktig förändring. En process där du är inblandad i din egen utveckling och får uppleva skillnaderna för att kunna fortsätta med dem när du kommer hem igen efter sessionen.

Kontakta Damien för mer information (längst ner i kontaktrutan)

Paket Pris

Möjlighet till olika paket pris med olika kombination finns, kontakta oss.