Chakra balansering

Sessionen börjar med att jag (Elisabet) känner in energin i och runt din kropp, med fokuset på de sju största chakrana.

Där jag ser eller känner att det finns blockeringar, störningar, för mycket eller för lite energi, så balanserar vi upp energin på dessa ställen med hjälp av tex; ljud, eteriska oljor, stenar, kristaller, pendel och Reiki healing.

Efter sessionen kommer jag berätta vad du själv kan göra för att bli mer balanserad, och ifall du kan använda dig mer av stenar, eteriska oljor etc för att behålla din energi och balans i chakran. 

En chakra behandling känns både fysiskt och arbetar i dem olika energikropparna runt dig i din aura. Det är viktigt att dricka vatten efteråt och att fortsätta hjälpa chakran att hålla sig öppna och flödande. 

Hur upplevs en Chakrabalansering? 

Dom flesta upplever det som värme, kyla i kroppen, pirrningar eller tryck när energin rensas ut ur chakra. 

Om du har stagnerad/blockerad känsloenergi i ett chakra så kan du uppleva dessa under den tid dom löses upp till en medveten nivå. Du kommer inte fastna i känslorna utan kroppen får äntligen släppa på dessa som har undertryckts. 

En gång i månaden är att föredra när det kommer till hur ofta man behöver göra en balansering, eller fler beroende på vad just Du genomgår. 

60min kostar 555kr

Kontakta Damien & Elisabet för mer information (längst ner i kontaktrutan)

Paket pris

Finns möjlighet till paketpris, kontakta oss