Reiki behandling

En Reikibehandling ger djup avslappning och syftar till att reducera  stress och hjälpa kroppen till självläkning på alla nivåer, psykiskt, fysiskt och andligt.

Läs mer

Energifrigörande session

Under en Energifrigörande session kan vi tex arbeta med känslor som Du inte lyckats bli av med, tankemönster som är påfrestande och som du känner att du har svårt att ändra.

Läs mer

Regndroppsmassage

Lätta strykningar blandat med aromamassage och vitaflex tekniker med rena terapeutiska eteriska oljor.

Läs mer

Massage

Damien utbildar sig inom Svensk massage som Diplomerad Friskvårdsmassör

Läs Mer

Dessa två, Damien och Elisabeth, är de mest äkta och jordnära behandlare och vägledare jag någonsin träffat. Total tillit på att de vet av egen erfarenhet vad de ger sina kursdeltagare och klienter. Fler borde upptäcka och uppleva Soul Curiosity 

Ia Wärnfeldt

Jag rekommenderar varmt ett besök hos Elisabet och Damien. Här finns hjärta och omtänksamhet i allt de gör.
Om du så väljer reiki, regndroppsmassage, sessioner, meditationträffar, retreat eller något av allt de erbjuder så kommer du må så gott efteråt!
Anna-Lena Lindvall

Damien är en underbar människa, som nästintill magiskt guidar mig att se genom mina mönster. Varje gång vi samtalar inser jag något om mig själv som får mig att må bättre, leva friare med mig själv. Att få hjälp att frigöra känslorna och förändra tankarna.
Sandra Jämtfjäll

Det spelar ingen roll var du befinner dig i livet... Här finns det ovärderlig hjälp till alla! Du kan inte ha en session med Damien utan att gå därifrån med helt nya insikter och verktyg för att bättre kunna njuta av livet! Jag önskar alla kan få ta del av detta.

Unna Herlin