Atlantean Healing

Under Våren 2011 fick Vi förmånen att resa till Amsterdam där vi mötte, Rachel och Birkan som är lärare i Atlantean Healing™, och utbildade oss till Atlantean Healing Master Practitioner™

Denna healingteknik är väldigt starkt transformerande och högfrekvent i sin energi, samtidigt som den upplevs mjuk och kärleksfullt omsvepande. 

Inom Atlantean healing så fokuserar man sig inte på sjukdomar, utan istället så riktar vi fokuset till att bli medveten om obalanser som påverkar vår hälsa negativt, så vi lättare kan släppa och förändra. 

För det är genom att rikta ditt fokus till det friska som gör att du manifesterar det liv du verkligen vill ha och som du behöver för den perfekta hälsan!

Hur går en behandling till?

Du ligger med kläderna på varmt inbäddad på en massagebänk. Din aura och dina chakran balanseras samt de 5 elementen i din kropp. Ditt energifält läses intuitivt av för att finna obalanser och information för förändring av ditt tillstånd. (Behandlingarna ser olika ut helt beroende på vad Du som kommer behöver, vi är alla olika och har vår egna personliga/själsliga resa.)

Många problem/symptom som vi bär på ligger på en undermedveten nivå och kan även vara spår från tidigare liv. Jag hjälper dig att bli medveten om dessa så att du kan släppa taget.

Efter behandlingen finns tid för samtal där jag delger dig vad som kommit fram under sessionen och du får möjlighet att berätta om dina upplevelser. När vi är klara så fortsätter ett helande/balanserande av din kropp även en tid efter, så det är bra om du dricker lite extra vatten och tar lite extra hand om dig efteråt. 

Varje behandling tar ca 1 - 1,5 timme

Healingen är en process och i den processen är du delaktig!

För att en förändring ska bli bestående krävs det att du själv är villig att förändra på en både själslig och kroppslig nivå.    

Kontakta Damien & Elisabet för mer information (längst ner i kontaktrutan)

Atlantean Healing 90 min

Pris : 1100kr

Paket pris

Finns möjlighet till paketpris, kontakta oss